testinganswers.com

QTP Multiple Choice Questions – Set 4

QTP Multiple Choice Questions – Set 4

31) You can manage the test actions and the test or function library steps using the
… menu commands
A) File
B) Edit
C) Automation
D) Tools
32) To expand all the steps in the keyword view which option you would use from
the View menu.
A) Expand
B) Expand All
C) Expand Items
D) Expand Rows
33) What is the shortcut key to open a Step Generator.
A) F2
B) F5
C) F6
D) F7
34) Function Definition Generator in found in which menu option.
A) File
B) Tools
C) Insert
D) View
35) The shortcut keys for Record, Stop and Run respectively are
A) F3, F4, F5
B) F4, F3, F5
C) F4, F5, F3
D) F3, F5, F4
36) What is the shortcut key for opening an Object Repository.
A) Alt+R
B) Shift+R
C) Ctrl+R
D) Shift+O+R
37) Shortcut key to Insert/Remove a breakpoint is
A) F9
B) F8
C) Ctrl+b
D) Shift+b
38) ………runs only the current line of the script. If the current line calls a method,
the method is displayed in the view but is not performed.
A) Step Over
B) Step Out
C) Step Into
D) Step Till
39) ………runs only the current line of the script. When the current line calls a
method, the method is performed in its entirety, but is not displayed in the view.
A) Step Over
B) Step Out
C) Step Into
D) Step Till
40) What is the shortcut key to Clear all Breakpoints
A) Ctrl+Shift+F9
B) Shift+Ctrl+F9
C) Alt+Shift+F9
D) Alt+Ctrl+F9

31) B, 32) B, 33) D, 34) C, 35) A, 36) C, 37) A, 38) C, 39) A, 40) A
Answer Here…

3 thoughts on “QTP Multiple Choice Questions – Set 4

  1. Get real time project based and job oriented Salesforce training India course materials for Salesforce Certification with securing a practice org, database terminology, admin and user interface navigation and custom fields creation, reports & analytics, security, customization, automation and web to lead forms.  

Leave a Reply

%d bloggers like this: