testinganswers.com

Companies Written Exam Sample Paper Set -1

Companies Written Exam Sample Paper Set -1

1. What is failure?
A. Deviation from expected result to the actual result
B. Defect in the software.
C. Error in the program code.
D. Fault in the system.
2. People who don’t participate in technical reviews
A. Analysts
B. Management
C. Developers
D. Testers

3. What type of testing is done to supplement the rigorous testing?
A. Regression testing.
B. Integration testing.
C. Error Guessing
D. System testing.

4. Capture and replay facilities are least likely to be used to ….
A. Performance testing
B. Recovery testing
C. GUI testing
D. User requirements.

5. If a candidate is given an exam of 40 questions, should get 25 marks to pass (61%) and should get 80% for distinction, what is equivalence class? A. 23, 24, 25
B. 0, 12, 25
C. 30, 36, 39
D. 32, 37, 40

6. Match the following:
1. Test estimation
2. Test control
3. Test monitoring

a. measures of the tracking process
b. effort required to perform activities
c. reallocation of resources

A. 1-b, 2-c, 3-a
B. 1-b, 2-a, 3-c
C. 1-c, 2-a, 3-b
D. 1-a, 2-b, 3-c

7. Which of the following is not included in the Test Plan?
A. Features to be tested.
B. Environmental needs.
C. Suspension criteria.
D. Expected results.

8. Cost of the reviews will not include.
A. Review process itself
B. Metrics analysis
C. Tool support.
D. Process improvement.
 

9. What type of testing will you perform on an internet banking solution?
A. System integration
B. Functional testing
C. Non-functional testing.
D. Requirements testing

10. Which tool will be used to test the flag memory leaks and unassigned pointers
A. Dynamic analysis tool
B. Static Analysis tool
C. Maintenance tool.
D. Configuration tool.

 
Answers
1. A
2. B
3. C
4. D
5. D
6. A
7. D
8. C
9. C
10.A

8 thoughts on “Companies Written Exam Sample Paper Set -1

  1. Hello! This post could not be written any better! Reading through this
    post reminds me of my old room mate! He always kept chatting about this.
    I will forward this page to him. Fairly certain he will have a good read.
    Thank you for sharing!

  2. Woah! I’m really enjoying the template/theme
    of this blog. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s challenging to get that “perfect balance” between usability
    and visual appeal. I must say you have done a fantastic job with this.
    Also, the blog loads very fast for me on Chrome.
    Outstanding Blog!

  3. I will immediately grab your rss feed as I can not find your email subscription hyperlink
    or e-newsletter service. Do you have any? Please
    let me realize in order that I may subscribe. Thanks.

  4. Somebody necessarily lend a hand to make seriously posts I
    might state. This is the first time I frequented your website page and thus far?
    I surprised with the research you made to create this particular submit amazing.
    Great job!

Leave a Reply

%d bloggers like this: