testinganswers.com

Companies Written Exam Sample Paper Set -3

Companies Written Exam Sample Paper Set -3

21. Which of the following is NOT part of a high-level test plan?
A. Functions not to be tested.
B. Environmental requirements.
C. Analysis of Specifications.
D. Entry and Exit criteria.
22. When do you stop testing?
A. When the specified number of faults are found.
B. When the test completion criteria are met.
C. When all high and medium priority tests are complete.
D. When all statements have been executed.

23. Which of the following is least important in test management?
A. Estimating test duration.
B. Incident Management.
C. Configuration Management.
D. De-bugging.

24. How would you estimate the amount of re-testing likely to be required?
A. Metrics from previous similar projects.
B. Discussions with the development team.
C. Time allocated for regression testing.
D. Both A & B.

25. Which of the following statements is true of static analysis:
A. Compiling code is not a form of static analysis.
B. Static analysis need not be performed before imperative code is executed.
C. Static analysis can find faults that are hard to find with dynamic testing.
D. Extensive statistic analysis will not be needed if white-
Box testing is to be performed.

26. Regression testing always involves
A. Testing whether a known software fault been fixed.
B. Executing a large number of different tests.
C. Testing whether modifications have introduced adverse side effects.
D. Using a test automation tool.

27. A field failure occurs when multiple users access a system.
Which of the following is true?

A. This is an acceptable risk of a multi-user system.
B. Insufficient functional testing has been performed.
C. This indicates an important non-functional requirement was not specified and tested.
D. It is not possible to test against such events prior to release.

28. Integration testing in the large involves:
A. Testing the system when combined with other systems.
B. Testing a sub-system using stubs and drivers.
C. Testing a system with a large number of users.
D. Combing software components and testing them in one go.

29. Data flow analysis studies:
A. How rapidly data is transferred through a program.
B. The rate of change of data values as a program executes.
C. The use of data on paths through the code.
D. The intrinsic complexity of the code.

30. The oracle assumption is that:
A. There is some existing system against which test output may be checked.
B. The tester knows everything about the software under test.
C. The tester can routinely identify the correct outcome of a test.
D. Tools are used to check the results of testing.

 
Answers:
21. C
22. B
23. D
24. A
25. A
26. C
27. C
28. A
29. B
30. C

Leave a Reply

%d bloggers like this: